1402/9/16 پنجشنبه
بمناسبت روز دانشجو برگزار گردید.

.

ویژه برنامه گرامیداشت روز دانشجو
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور طارم مراسم روز دانشجو روز پنج شنبه مورخ 16 آذر 1402 ساعت 10 صبح  در دفتر امام جمعه محترم شهرستان  با حضور امام جمعه محترم شهرستان، همکاران محترم دانشگاه و با حضور پرشور دانشجویان برگزار گردید.
در این مراسم پس از قرائت قرآن توسط دانشجو محمد نجفی رشته حقوق ،دکتر علیرضا انبارلو سرپرست دانشگاه ضمن عرض تسلیت بمناسبت ایام فاطمیه و خیر مقدم به دانشجویان روز دانشجو را به دانشجویان تبریک و تهنیت گفت سرپرست دانشگاه در ادامه طی سخنانی فرمود 16 آذر فرصت ارزشمندی برای بازنگری هویت تاریخی ملی و دینی دانشجویان ایران عزیز است.بی شک حماسه ضد استبدادی 16 آذر سال 1332 در تاریخ ایران بعنوان نماد روحیه خروشان جنبش دانشجویی و مظهر ایثار،از خودگذشتگی ،پایداری استقلال و آزادی است.
در ادامه حجت الاسلام منصوری امام جمعه محترم شهرستان دانشگاه ضمن تسلیت بمناسبت ایام فاطمیه، گرامیداشت روز دانشجو تعقل و خرد ورزی را ویژگی بارز یک دانشجوی آگاه دانستند . ایشان یکی از رسالت های دانشجو را مبارزه اساسی با فرهنگ استعماری و استکباری و مطالبه گری دانستند و دانشجویان را بعنوان یک قشر فعال ،پرتلاش و تاثیر گذار معرفی نمودند .
اهدای لوح تقدیر به دانشجویان فعال فرهنگی و علمی اجرای شعر توسط خانم معصومه محمدی از جمله برنامه های این مراسم بود. پذیرایی بود .در ادامه برنامه غبارروبی و عطرافشانی قبور مطهر شهدای گمنام در جوار دانشگاه صورت پذیرفت .                                روابط عمومی دانشگاه پیام نور طارم  -16 آذر 1402